Tam Sürüm Bilgini Göster : Açıklama
Bu bölüme yazdığınız mesajlarınız modaratör kontrolünden geçtikten sonra yayınlanmaktadır.
kemalist
07-09-2006, 15:02
sevgili köyümün sitesi eskisinden daha güzel olmuş . bunun için emeği geçenlere teşekkür ederim. elbette eksikler var ancak bu gayet doğal çünkü bu yeni doğmuş bir çocuk ve zamanla büyüyecek ve umarım iyi bir adam olacak. benim şahsen beklentim köyün adı imiler ise bi kere burda imirdede den de bahsetmek lazım. hatta msj da da belirttiğim gibi köyü hacıköyden (imirler tabelasından) başlayarak yolunu okulunu, camisini, cem evini, mahallesini, barajını, dağlarını tepelerini ve en son niyaz babasını göstererek tanıtmalı ve bizim gibi gurbette olanları köyüne olan hasretini yaşatmalı inancındayım.
tabi burada hepimize iş düşüyor. öncelikle köyle ilgili her türlü bilgi, belge, resim, video vb. ne varsa site yöneticisi ahmet kardeşime ulaştırmalı ki sitemiz büyüsün ve adam gibi bir adam olsun. bunun dışında yine köyümün havasını solumuş, soluyan ve bunu hissetmek isteyen herkesin bu ortak görüşü paylaşması lazım. bu doğrulta üye sayımızın coğaltılması lazım. bunun içinde internetle ilgili herkese bunun duyurulması lazım. ben şahsım adıma üstüme düşeni yapacam. başta eliştiri olmak üzere ( ahmet bilir ) lütfen sizde yapın saygı ve sevgilerimle...
hasan abiye bu konuda katılıyorum.
eleştirilerinizi olumlu yada olumsuz mutlaka yapın
ancak bu sayade doğruyu, iyiyi bulabiliriz.
birde yine hasan abinin dediği gibi hepimize iş düşüyor.
eğer elinizde köyümüzle alakalı bilgi, belge veya fotoğraflar varsa mutlaka sitemize ekleyin.
teşekkürler...
Telif Hakları vBulletin v3.6.0 Beta 3 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tercüme Eden :
Cagdas