Tam Sürüm Bilgini Göster : agzınızdan ilk çıkacak söz ne olur..........
esenatalay
09-03-2006, 08:36
yukarıdaki kullanıcı hakkında avatarı da olabilir ilk bakısta agzınızdan cıkacak söz ne olabilir hadi bakim şöyle güzel şeyler yazın benim hakkımda ne görüyonuz ben de cok karizmayım yaw heç sorma:8: :8:
walla açık konuşmak gerekirse hep ne içtiğini merak ediyom
bide fotodan cinsiyetin belli olmıyiii :D :D :p
esenatalay
09-07-2006, 02:40
walla açık konuşmak gerekirse hep ne içtiğini merak ediyom
bide fotodan cinsiyetin belli olmıyiii :D :D :p
senın ise kulakların duymıyır sazın sesını duymıyırsın kafanı egmışsın :D :D :8:
rüzgarın kızı
09-07-2006, 02:46
gerçekten bende ne içtıgını merak etmıştım once. bıd ekırmızı gıydıgın ıçın cesaretlı demıştım.erkekler caf caflı renklerı pek sewmezya o bakımdan :14:
rüzgarın kızı
09-07-2006, 02:47
ahmetın fotodan da acaba resmımı oyle çektıler yoksa ahmet kelı gozukmesın dıye resmımı kestı dıye dusudum:9
ahmetın fotodan da acaba resmımı oyle çektıler yoksa ahmet kelı gozukmesın dıye resmımı kestı dıye dusudum:9
işte buna çok gülerim
:8: :8: :8: :8: :8: :8:
ha bi de meltoşumun avatarına baktığımda;
bu kahwaltıda çekilmiş ve ben o zamanlar piyasada yoktum deyip haaaala hayıflanıyorum
rüzgarın kızı
09-07-2006, 02:50
pıstttttttttt gulme ehmed kızacek yaf
BENİM FOTODA KAHVALTIDA YURDAER ABİ ÇEKMİŞTİ.
ASLINDA KAFAMIN ÜSTÜ VAR ANCAAK KAFAMIN ÜSTÜNDE GÜLSÜM VARDI BENDE KESMEK ZORUNDA KALDIM :p
YANIMDA SAZ ÇALAN 3 KİŞİ DAHA VARDI. ONLARA BAKARAK UYUM SAĞLAMAYA ÇLIŞIYODUM. HE BİDE KENDİ SAZIMIN SESİNİ DUYMAYA
rüzgarın kızı
09-07-2006, 03:27
ya ehmedım senın penyenın ustunde bışmı yazıyo yoksam ışık oyunumu anlayamadım :17:
ya ehmedım senın penyenın ustunde bışmı yazıyo yoksam ışık oyunumu anlayamadım :17:
haha bunu ilk gül sormuştu beni tanımadığı zamanlarda ama o sorarken bilmişti :)
okyanus yazıyo orda ama t short te değil resmin üzerinde yazıyo ;)
haha bunu ilk gül sormuştu beni tanımadığı zamanlarda ama o sorarken bilmişti :)
okyanus yazıyo orda ama t short te değil resmin üzerinde yazıyo ;)
bingooo
pardon :p
cingooo :17: :17:
rüzgarın kızı
09-07-2006, 03:48
ya onu anladım ama emın olamadım işte
esenatalay
09-07-2006, 07:43
gerçekten bende ne içtıgını merak etmıştım once. bıd ekırmızı gıydıgın ıçın cesaretlı demıştım.erkekler caf caflı renklerı pek sewmezya o bakımdan :14:
şarap içiyordum :D ve rengarenk gıyınmeyı severım yanı uyumuna bakmam :D
Telif Hakları vBulletin v3.6.0 Beta 3 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tercüme Eden :
Cagdas