Tam Sürüm Bilgini Göster : Bilmece
Yalçın Tekçam
07-23-2008, 07:36
----Arkadaşlar sizelere bir bilmece soruyorum ama lütfen cevabını iyi düşünün çünkü ilginç bir cevap çıkıyor.
----Olay Amerika'da gerçekleşiyor
----Bu bilmece sorulduğunda çocuk bahçesindeki çocukların %80'i bilmiş, Stanford Üniversitesi'nde ise doğru bilinme oranı %17 olmuş.
Tanrıdan daha büyük,
Şeytandan daha kötü,
Fakirde var,
Zengin ihtiyaç duyar,
Eğer onu yersen ölürsün..?
:49: :49: :49:
O Zaman Bir çocuk Bulayımda Sorayım.
Cevabını Sonra Yazarım...:14:
Hmm Allahtan Büyük Bırsey Oldugunu Sanmıyorum...
Seytandan Kötü Bırsey Olsa Seytanın Yerıne Gecerdı Ama Hala Seytan En Kötü Sey...
Fakırın Hıcbırseyı Yoktur Zengınınde Hıcbırseye ıhteyacı Yoktur (maddı Anlamda Tabıkıde)...
Yıyınce ölünen Seyler Cok Ama Dıger Seylerle Bır Baglantısı Yok...
Sonuc Su Olabılırmı= Bu Lıstelenen Seylerle Baglantılı Olan Hıcbırsey Yok Yanı "hecbısey" Haha Cocuklarda Zaten Genelde Hıcbırsey Yada Bılmem Der
Hmm Allahtan Büyük Bırsey Oldugunu Sanmıyorum...
Seytandan Kötü Bırsey Olsa Seytanın Yerıne Gecerdı Ama Hala Seytan En Kötü Sey...
Fakırın Hıcbırseyı Yoktur Zengınınde Hıcbırseye ıhteyacı Yoktur (maddı Anlamda Tabıkıde)...
Yıyınce ölünen Seyler Cok Ama Dıger Seylerle Bır Baglantısı Yok...
Sonuc Su Olabılırmı= Bu Lıstelenen Seylerle Baglantılı Olan Hıcbırsey Yok Yanı "hecbısey" Haha Cocuklarda Zaten Genelde Hıcbırsey Yada Bılmem Der
cevaba çok yaklaşmışsın:8: :8: :8:
yalçın tekçam eşim olduğu için ondan sorunun cevabını zorla öğrendim...
tabiki uğraşın diye cevabı yazmadım...
Var Olmayan Bırseymı Nekı? Zaten ılk Soruyu Okuyunca Dırek Cevap Bılınıyor Ama Dıger Sorularıda Asırı ınceleyınce Cevap Cok Zor Gelıyor ınsana :d
çok ilginç ya.
ahanda bunu yazarken buldum.
kopyacı fazo seniiiii
çok ilginç ya.
ahanda bunu yazarken buldum.
kopyacı fazo seniiiii
NE KOPYASI YA BEN ÖSS´YE FELANDA GIRMEDIM AMA KOPYA CEKMEKLE SUCLANIYORUM HAKSIZLIK BU :28:
Telif Hakları vBulletin v3.6.0 Beta 3 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tercüme Eden :
Cagdas