![]() |
|
|
#16851 | ||||||||||
|
Dernek Yöneticisi
Level: 34 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 82 / 827 |
6.niyaz Baba şenliği
Alıntı:
DÜZELTME Şenlik tarihi 18.07.2010 Pazar günü yapılacaktır
|
|
|
|
#16852 | |||||||||
|
Site Hekimi :)
Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 88 / 882 |
bir aksilik olmazsa ben orda olacağım babam çok emek veriyoruz bulunmanızı istiyorum diyor hep ama bu sene ayarlayacağım kısmetse ![]()
|
|
|
|
#16853 | |||||||||
|
Yeni Üye
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#16854 | |||||||||
|
Administrator
Level: 47 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 347 / 1156 |
hepinizi gördüm
son sürgün yeri osmaniyeden herkese selamlar valla bu cerrahı osmaniyeye ödüllendirmek için gönderdiklerini düşünüyodum hep. ta ki ben osmaniyeye gelinceye kadar. adama hakikaten ceza vermişler köyü il oldu diye yutturmuşlar. hacıköy bile 10 basar buraya ![]()
Dünyadır, ne yapsan rüyadır. Kimi rüya güzel olur, düş olur... Kimi düş ise düşer alâdan süfliye doğru ve bir kabus olur. Ama düş de bir, düşen de... Düşün bir! Ne düşler düşündün düşünde ve gördün düşünde biri ki âşık oldun bire bir ve birdenbire... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16855 | ||||||||||
|
Site Hekimi :)
Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 88 / 882 |
Alıntı:
sen ordasın ya şehire renk gelmiştir,ışık gelmiştir ![]()
|
|
|
|
#16856 | |||||||||
|
Dernek Yöneticisi
Level: 34 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 82 / 827 |
6. NİYAZ BABA ŞENLİĞİ Hakkında Açıklama
Arkadaşlar Bu yılki şenliğimize Sanatçı olarak ERDAL ERZİNCAN geliyor. Proğram Hakkında önerdiğiniz güzel fikiirler varsa bizimle paylaşın
"Manevi mirasım akıl ve bilimdir" M. K. ATATÜRK Konu CEYHAN tarafından (03-02-2010 Saat 01:04 ) de değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16857 | |||||||||
|
imirlerli
Level: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 491 |
Selamlar. Nasılsınız arkadaşlar..
Günler ne çabuk geçiyor; Yeni bir yaz mevsimine daha merhaba demek üzereyiz.. Bu seneki şenliğimizde güzel geçeceğe benzer.. Şenliğimizin vesilesi ile o temiz havayı solumaya, sabahın o serinliğini ve öğlen saatlerinin yakıcı sıcağını yaşamaya hepinizi bekliyoruz..(hatta akşamdan kamp kurun derim, biz son üç yıldır öyle yapıyoruz) Ne kadar katılım o kadar güzellik demek ... Sağlıcakla kalın... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16858 | ||||||||||
|
imirlerli
Level: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 491 |
Alıntı:
Kuzen derimki; Bizim köyümüze has eğlence oyunları (drama gibi) veya yarışma düzenleyelim derim. Maksat insanları eğlendirmek değilmi. Köyümüze has oyunlar yoksa bizde herkesin bildiği oyunları oynarız. Köyümüzün insanları eğlenceyi seven insanlar eminim herkes katılır. Tabi bunu yapmak için diğer bölümlerden biraz kırpmak gerekiyor...Zamanın yetmeyeceğini düşünüyorum.. Benim fikrim bu... Diğer arkadaşlar sizlerdende güzel öneriler bekliyoruz...... |
||||||||||
|
|
|
|
|
#16859 | |||||||||
|
Administrator
valla benim ışığım bile yetmiyor burdaki karanlığı aydınlatmaya.. hem söylesenize, ben yanmasam, sen yanmasan nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığa yazarını hatırlayamadım valla ![]()
Dünyadır, ne yapsan rüyadır. Kimi rüya güzel olur, düş olur... Kimi düş ise düşer alâdan süfliye doğru ve bir kabus olur. Ama düş de bir, düşen de... Düşün bir! Ne düşler düşündün düşünde ve gördün düşünde biri ki âşık oldun bire bir ve birdenbire... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16860 | |||||||||
|
Administrator
Şenlik ve köy için güzel haber bu. Erdal hoca süper bi seçim olmuş ama inşallah geçen seneki gibi fake olmaz. Şafağım yeterse Erdal hocayla ben de görüşürüm ama sanırım geç kalırız o zamana.
Bu arada belki bu sene ben katılamayabilirim. Malum eğer işe başlarsam izin alamıyor olucam.
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
|
|